KFC Малайзия временно затвори някои обекти в страната на фона

...
KFC Малайзия временно затвори някои обекти в страната на фона
Коментари Харесай

KFC Малайзия временно затваря обекти на фона на бойкот в Газа

KFC Малайзия краткотрайно затвори някои обекти в страната на фона на апели за протест на веригата поради войната на Израел в Газа.

KFC е измежду редица западни марки в Малайзия, където повече от 60 % от популацията са мюсюлмани, които са били обект на апели за протест поради хипотетичните им връзки с Израел.

QSR Brands Holdings Bhd, която ръководи заведения за хранене KFC и Pizza Hut в страната, съобщи, че краткотрайно затваря обектите на фона на „ предизвикателни стопански условия “, с цел да „ ръководи възходящите бизнес разноски и да се концентрира върху комерсиалните зони с висока ангажираност “.

„ Положителният принос към малайзийската общественост, запазването на любовта на марката към KFC и отбраната на чиновниците на марката са приоритет за организацията. На чиновниците от засегнатите магазини беше препоръчана опция да се реалокират в по-натоварени работещи магазини като част от напъните на компанията за повторна оптимизация “, се споделя в изказване на компанията в понеделник....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР