Министърът на енергетиката в правителството на Кирил Петков – Александър

...
Министърът на енергетиката в правителството на Кирил Петков – Александър
Коментари Харесай

„Безсрамници“! Бивш министър обвини кабинета „Гълъб Донев“, че работи за Русия

Министърът на енергетиката в държавното управление на Кирил Петков – Александър Николов, насочи обвиняване към сегашния длъжностен кабинет, че със свое решение е защитил съветските ползи.

В собствен пост във фейсбук тази заран Николов разгласи за скандална признатата през вчерашния ден анулация на решението на Министерския съвет от 13 юли 2022 година за диверсификацията на доставките на свежо нуклеарно гориво за АЕЦ „ Козлодуй “.

„ 7 месеца тъга. Запазване на интернационален екип, подготовка на план, работа с регулатори основаване на НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРСКА ЕНЕРГЕТИКА, с поддръжка от всички наши европейски и трансатлантически сътрудници. Изпратена в кофата. От гълъби, медузи… а другояче просто родоотстъпници. Или елементарни родоотстъпници.

Реклама

Обърнете се към близкото си минало. Отношението на Газпром към България не ви ли стигна, господа? Извинете, приятели! Не ви ли стигна?! Колко още ще се навеждате?! Не ви ли стигна да унижавате нацията ни?! Докога ще превръщате България в пленник на един анормален сатрап с имперски или просто наполеонови комплекси?! 


40% от локалната ни консумация зависи от АЕЦ Козлодуй, безсрамници!!! Безродници!

Мълчанието свърши! Няма да не помни. Историята и документите остават. Вашите имена остават. Близките Ви ще знаят.

Децата Ви, внуците Ви ще Ви съдят! “, написа яростно Николов.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР