Миналогодишната раздялата между моделка Ирина Шейк и холивудския актьор Брадли

...
Миналогодишната раздялата между моделка Ирина Шейк и холивудския актьор Брадли
Коментари Харесай

Какво се случва между разделените Ирина Шейк и Брадли Купър

Миналогодишната раздялата сред моделка Ирина Шейк и холивудския артист Брадли Купър шокира всички. 35-годишната хубавица и 46-годишният артист бяха дружно от 2014 до 2019 година.

Причината за края на връзките им по този начин и не стана ясна. Мнозина допускаха, че са се разделили поради връзката на Брадли Купър в певицата Лейди Гага, само че това по този начин и не бе потвърдено.
Снимка: shutterstock  Какво се случва сред разграничените Ирина Шейк и Брадли Купър

Пикантерията в цялата история се укрепва и от обстоятелството, че нито Ирина, нито артиста разясних за какво са решили да се разделят.

Двамата обаче, са щастливи родители на дребната им 3-годишна дъщеричка – Лея.

За изненада на всички откакто Ирина и Брадли към този момент не са двойка посред им се случва нещо много забавно. Оказа се, че в основата на това е точно дребната Лея.

„ Помежду им царува необикновено другарство. Направо не е за поверие “, споделят техни другари.

Фактът, че сред някогашните влюбени царува мир, красноречиво се потвърждава от многочислените фотоси на папараците, които демонстрират, че при всяка среща 35-годишният модел и 46-годишният артист се държат не като разграничени някогашни, а като остарели другари.
Снимка: shutterstock  Какво се случва сред разграничените Ирина Шейк и Брадли Купър

Приятели на разграничената двойка сподели, че щерка им Лея, която е главният приоритет в живота на всеки от звездните родители, им е помогнала да поддържат естествени връзки даже и след раздялата.

„ Имат доста сърдечни и другарски връзки. Съвместното им образование на щерка им съгласно натоварените им задължения не основава проблеми и те доста се почитат “, допълват околните на моделката и артиста.

„ Бебето Лея е главният приоритет за Брадли, а Ирина е доста грижовна майка. И двамата желаят най-хубавото за щерка си, тъй че е елементарно за тях да останат един екип даже и след раздялата “, споделят приятелите им.

По-рано Ирина единствено един път даде обстоен коментар за връзката си с Брадли Купър. Моделката не хвърли светлина върху същинските аргументи за раздялата с приятеля си, само че призна, че няма недоволства от някогашния си и му е признателна за годините, прекарани дружно.

„ Мисля, че във всички взаимоотношения, даже и в най-хубавите, ние внасяме най-хубавите и най-лошите си черти от характера - това е човешката природа.

Това, че двама души са страхотни не значи, че ще бъдат и страхотна двойка. Мисля, че имахме огромен шанс да изживеем това, което беше сред нас. Най-голямото ни благополучие е дъщеричката ни и вършим всичко за нея”, безапелационна бе Ирина Шейк.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР