Миналият месец Cardi B изгря на корицата на Vogue Singapore

...
Миналият месец Cardi B изгря на корицата на Vogue Singapore
Коментари Харесай

Трикът на Cardi B за здрава и дълга коса

Миналият месец Cardi B изгря на корицата на Vogue Singapore за огромна наслада на своите почитатели. Пред списанието тя съобщи, че се концентрира върху идващия си албум и издаването на нов сингъл - " Hot Shit " с Кание Уест и Lil Durk. Но приоритизирането на музиката ѝ не значи, че звездата не поставя грижи за външния си тип, заслужен за Vogue.
 Cardi B, Седмицата на модата в Париж и тоалетите, с които певицата изненада
Cardi B завладя Седмицата на модата в Париж

Царицата на провокациите

В последния си пост в Instagram рапърката разкри пред почитателите си тайната си за здрава и дълга коса.

Според нея ключът е в лука . " За последните ми две измивания варих лук и използвах водата, с цел да си измия косата ", изяснява тя. По думите ѝ това е изпитана техника, която стартира да употребява преди шест години. Целта ѝ тогава е да форсира растежа на косата си по здравословен метод. След време прекъсва този обред, тъй като " доста ме мързеше ". Днес очевидно го възражда, пишат Hot New Hip Hop.

Изпълнителката на " Up " побърза да увери почитателите си, че нормалната миризма на лук не се усеща в косата. Но за сметка на това гривата й е доста по-блестяща.

За тези, които биха пробвали " лучената " терапия на Cardi B си или просто харесват косата й (само за два дни постът ѝ събра повече от 3 милиона положителни реакции и над 22 хиляди коментара) е добре да извърнат внимание на следното:

Инфлуенсърът @iamjuju_C разяснява под обявата на Cardi: " Трябва да опитам да сваря лука... Аз го разрязвам и изцеждам недопечен - след това цяла година, когато оформя косата със сешоар или я изправя, тя мирише на софрито (бел. ред. - благоуханен сос, който се употребява като основа за готвене на доста ястия в испанската, португалската и латиноамериканската кухня).
 Косопадът, неналичието на хранителни субстанции и по какъв начин да си ги набавим с яденето
Храните, с които да преборим косопада

Защото хубостта идва от вътрешната страна

Cardi B не е първата, която открива за тези чудодейни свойства на лука. Според Healthline лукът съдържа съединения, които могат да оказват помощ за възстановяване на сухата и повредена коса. Хората, които го употребяват, споделят, че той подкрепя растежа на косата и предотвратява побеляването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР