Милан несъмнено върви във възходяща линия на своето развитие под

...
Милан несъмнено върви във възходяща линия на своето развитие под
Коментари Харесай

Милан спира със старците и започна работа по привличането на аржентински голаджия

Милан безспорно върви във възходяща линия на своето развиване под управлението на Стефано Пиоли, само че и той осъзнава, че най-хубавите дни на Златан Ибрахимович и Оливие Жиру са надалеч зад тила им. Наставникът е декларирал пред управлението, че има потребност от свежи хрумвания в офанзива, а информацията от Calciomercato е, че се наблюдават изявите на 21-годишен аржентински нападател от Ривър Плейт.

Името на младока е Хулиан Алварез. Момчето стартира да играе все по-редовно за родния си клуб, като от старта на сезон 2021/22 към този момент е взел присъединяване в 11 гола от 11-те си участия за отбора. Той даже има два мача за националния тим на Аржентина, което значи, че най-вероятно няма да има проблем с интернационалния му паспорт, в случай че реши да дебаркира в Милано през зимата.

Лошата вест за Пиоли е, че британският Астън Вила също следи изявите на Алварез. „ Виланите “ потвърдиха в последните два сезона, че не се свенят да харчат пари за прехвърляния и заплати, по този начин, че ще би трябвало да се работи овреме, в случай че всеки от двата отбора има сериозен интерес към нападателя.

Хулиан Алварез е оценен на €15 млн. от уеб страницата Transfermarkt, само че източници до Ривър Плейт настояват, че управлението не би се разделило с него за по-малко от €25 млн. с оглед визитката и капацитета му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР