На 30 май (четвъртък) Фондация МС - Мога Сам организира

...
На 30 май (четвъртък) Фондация МС - Мога Сам организира
Коментари Харесай

„Мозъкът – проблеми и решения“: Еднодневна Международна конференция

На 30 май (четвъртък) Фондация „ Министерски съвет - Мога Сам " провежда Международна конференция: „ Мозъкът - проблеми и решения " във връзка на Световния ден на Множествената склероза. Конференцията е отдадена на аргументите, които разболяват човешкия мозък и са мотив за редица автоимунни и дегенеративни болести, както и на опциите за предварителната защита им.

Акценти в програмата ще бъдат тематики, свързани с качеството на съня, детоксикацията и интоксикацията на тялото, ролята на гените ни, въздействието на чревния микробиом върху мозъка, функционалността на витамините за физическото и менталното ни здраве, ролята на денталното здраве за мозъка и доста други. Събитието ще се организира в Студио Launchee, в ЦУМ, етаж 1 от 10 до 17 ч.

Лектори в конференцията са:

Д-р Прашант Рагаван, Индия, аюрведа доктор и основател на единствената профилирана клиника по множествена склероза в света - Ayush Prana
проф. Милена Георгиева, България - професор по молекулярна биология към Българска Академия на Науките
Мат Ембри, Канада - продуцент и режисьор, диагностициран с множествена склероза едвам като 19 година през далечната 1995 година, основател на кино лентата „ Living proof "
доктор Мария Папазова, България - холистичен доктор
доктор Радослав Тошков, България - експерт по функционална медицина
Доц. Красимир Ранков, България - съветник по медицина на съня
Д-р Евтим Парушев, България - доктор, психотерапевт и учител по логотерапия в Института по логотерапия и екзистенцанализа в България
Калина Радичева - 5-ти дан юмейхо терапевт, йога преподавател с над 26 год. процедура, водещ на програмата Plan to Be

Д-р Весела Джонева, България - доктор по дентална медицина

Събитието ще се излъчва онлайн във на Фондация „ МС-Мога Сам " на британски и български език, а запис от него ще бъде качен след събитието в youtube канала на Фондацията и в профилите й в обществените медии. Местата за наличие онлайн в залата към този момент са изчерпани.

Водещ и хазаин на събитието е Биляна Савова, създател на Фондация „ МС-Мога Сам ".
Преди 16 години тя е диагностицирана с дегенеративното заболяване множествена склероза и това е повода да стартира търсенето й на ново схващане на сигналите на тялото и душeвността, които водят до отключване на това заболяване, както и на лечения, които да й оказват помощ да включи личните си вътрешни лечебни сили, с цел да има пълностоен живот. Вече повече от 12 години тя споделя опита си с хора, които желаят да тръгнат по този път. Биляна Савова е идеолог и визионер на стратегиите за личностна промяна: Plan to Be (10-дневна програма), new8, I AM ME, 8for8 TEEN (за тийнейджъри), Малките учители (за деца сред 3-10 г.) и корпоративната стратегия 20 hours of mindfulness и План 42, отдадена на предварителната защита на професионалния стрес и бърнаута. За последните 4 години, през стратегиите й са минали над 3500 индивида. Тя е преподавател в редица корпоративни мотивационни семинари и срещи на Unicredit Bulbank, Unicredit, Verto digital, VM Ware, HPЕ, Ernst&Young, SAP, Accenture, BOSCH Bulgaria, DM Bulgaria, Kaolin Bulgaria, Coca Cola и доста други.

Всяка година, Фондация Министерски съвет - Мога Сам провежда семинари на разнообразни тематики, свързани със здравето. Семинарът, който ще се състои на 30 май в Студио Launchee, е 9-ят семинар, който се провежда от Фондацията.

За повече информация обвързвана със събитието ни пишете на имейл: [email protected]

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР