Кейт Мидълтън е поела ясен ангажимент“ към обществените си работи

...
Кейт Мидълтън е поела ясен ангажимент“ към обществените си работи
Коментари Харесай

Актуализацията за рак на Кейт Мидълтън като кралска особа „няма да се върне на работа, докато не получи зелена светлина от лекарите“

Кейт Мидълтън е поела „ явен ангажимент “ към публичните си работи макар скорошната й диагноза рак, само че кралски асистент настоя, че „ се нуждае от пространство и усамотение, с цел да се възвърне тъкмо в този момент “.

Принцесата на Уелс е „ разчувствана “ да бъде в центъра на стартирането на план, който може да даде подтик на стопанската система на Обединеното кралство с £45,5 милиарда годишно.

Нейният кралски фондационен център за ранно детство през днешния ден ще разгласява отчет от осем водещи английски компании. Той ще разпознава пет области, в които предприятия от всевъзможен мащаб могат да оказват помощ на деца под пет години и възрастни към тях. Миналата година Кейт събра бизнес работната група, с цел да способства за нейната „ визия за бъдещето “ в развиването на децата в ранна възраст.

Докладът, формиран от консултантите Deloitte, разказва в детайли по какъв начин вложението в ранна детска възраст може да бъде от изгода голяма изгода. Общата сума от £45,5 милиарда на година включва £12,2 милиарда от съоръжение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР