Доналд Тръмп се оплака, че съдебната зала, в която се

...
Доналд Тръмп се оплака, че съдебната зала, в която се
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отново се оплаква от съдебната зала на „ледена кутия“, тъй като продължава да „кима“ по време на процеса

Доналд Тръмп се оплака, че правосъдната зала, в която се гледа неговият развой за безмълвни пари, е прекомерно студена в хленчещи думи за съвещание в " кутия за лед ".

Случаят на Тръмп се върти към хипотетично заплащане от 130 000 $, направено на актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс, с цел да резервира безмълвие по отношение на изказванията й за спекулация с Тръмп през 2006 година в Невада. Твърденията заплашваха да изплуват на повърхността през 2016 година, преди изборите, които в последна сметка доведоха до президентството на Тръмп.

Въпреки това някогашният президент в понеделник изглеждаше по-загрижен за температурата в правосъдната зала в Манхатън. Говорейки пред кореспонденти извън, 77-годишният мъж сподели: „ Ще се включа в този развой. Ще седнал съм в мразовито студена кутия с лед за осем часа, девет часа или нещо такова “ – правейки единствено мненията секунди след послание към пропалестински митинги, които се организираха в университети в Съединени американски щати по-рано този месец.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Truth Social на Доналд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР