Михаела и Георги се изправиха един срещу друг в елиминационен

...
Михаела и Георги се изправиха един срещу друг в елиминационен
Коментари Харесай

Михаела разкрива има ли тайна коалиция в Игри на волята

Михаела и Георги се изправиха един против различен в елиминационен двубой на Арената на “Игри на волята: България ”. Изходът от тежката многокомпонентна борба дефинира кой от тях напуща надпреварата вечно.

Въпреки безапелационното начало за Михаела и страхотното гребане, тя изостана в останалите детайли по трасето. Георги завоюва борбата с огромна преднина и прибави още 100 златни гроша към благосъстоянието си.

Ето какво описа пред Vbox7 Михаела за тактиките, измените и животът отвън Игрите:

Как реши да участваш в „ Игри на волята “?

В „ Игри на волята “ взех решение да вземам участие главно поради физическата част. Наистина желаех да мина това тестване с доста компонентни трасета и толкоз забавни борби.

Как се възпламени по парашутизъм?

Запалих се, като отидох да скоча тандемен скок и надлежно на летището разбрах, че има курсове за парашутисти и всеки един човек за няколко дни може да стане парашутист и да скача самичък от аероплан. Изобщо не се бях интересувала преди този момент и сега, в който го разбрах, по най-бързия метод изкарах курса.

Какви са бъдещите ти проекти?

Плановете ми за в бъдеще са главно да си пребивавам живота, да си хвърча из облаците, над облаците, пък каквото ще да става.

С кои участници съумя да се сближиш?

С всички участници съм в доста положителни отношение, само че с Рали сме си най-близки, чуваме се съвсем всеки ден, в случай че не и всеки ден и с нея по този начин си останахме и приятелки извън.

А можеш ли да посочиш такива, на които намерено не симпатизираш?

Няма някой, който да не одобрявам или да ме нервира чак толкоз доста. С всички съм в положителни връзки.

Как ти се отразиха гладът, мизерията и сънят под звездите на Реката?

Сънят под звездите на Реката на всички ни се отрази доста тежко, имахме синини по цялото тяло. Гладът не ни оставаше да заспим от време на време, комарите бяха най-големият проблем съгласно мен на всички, тъй като те нямаха отмора нито денем, нито през нощта, бяха на всички места непрекъснато.

Какво се обърка в последната ти игра?

В последната ми игра може би не ми доближи малко шанс и мощ, с цел да вкарам обръча където би трябвало, надлежно това ми изигра неприятна смешка и отпаднах.

Защо не съумя да се впишеш в нито една от двете обединения?

Аз считам, че се бях вписала доста добре в женската коалиция въпреки и да имахме спор първоначално, който беше безусловно обяснен и явен за всички. До последно имах вяра, че има женска коалиция и това беше по този начин, тъй като бяхме заблуждавани с Рали.

Двойна игра ли игра в " Игри на волята "?

Със сигурност не съм играла двойна игра. Това, което беше излъчено по този метод има зад него и други аргументи, които не желая да разясня. Искам единствено да кажа, че всеки човек на мое място би постъпил по същия метод, когато някой се опита да засегне персоналния му живот и хора извън, които нямат общо с Игрите, сигурно би ги защитил.

Това направих и аз, когато приказвах с Чакалов - въобще не сме били във седмица на съвет, не сме изгубили борба и не е имало причина аз да мисля стратегически, тъй че тогава мислих прочувствено. Не скърбя за това, което съм направила, както споделих - безусловно всеки на мое място би постъпил по същия метод, в случай че не и по-лошо.

Момичетата доста добре знаеха защо става въпрос, знаеха и за диалога и за повода, за абсболютно всичко и просто им беше комфортно да употребяват това като опрощение.

Имаше и по-слаби звена в племето ви. Защо предложиха теб?

Вече играта минава в подобен стадий, че мощните играчи сигурно не са окей, предолагам, че това е била една от главните аргументи. Аз съм човек, на който не може да се споделя какво да прави, това е била още по-основна причина евентуално и може би също по този начин Джаферович е схванала, че чувствам на къде отиват нещата и това беше единственият вид да продължи тя напред.

Кой трябваше да си тръгне преди теб?

Със сигурност има хора, които трябваше да си тръгнат преди мен, считам както от моето, по този начин и от друго племе, само че в тази ситуация, откакто аз съм си тръгнала, значи аз съм била някъде в неточност, тъй че триумф на всички за напред.

Заради кой мъж стигнахте до скандал с Мирела?

С Мирела не сме имали кавги, имали сме недоизговорени неща, тъй че всичко е тъкмо.

Съжаляваш ли за нещо от представянето си?

Не скърбя за нищо от представянето си. Може би трябваше да бъда малко по-изявена в борбите и в действителност да не отстъпвам желанието си за игра, тъй като много пъти се наложи да отстъпя, защото в нашето племе в никакъв случай не е имало въпрос кой да не играе, тъй като всички желаеха да играят, това беше проблем.

При другите племена се взимаше доста по-лесно това решение, тъй като не може да плува и е по-добре да не играе. При нас нямаше такова нещо и беше мъчно да вземем решение кой да не играе и в някои моменти някой трябваше да отстъпи.

Кой беше най-трудният миг за теб в предаването?

Не мога да кажа, че съм имала сложни моменти в предаването. Наистина си прекарах доста добре, преживяхме всевъзможни страсти със съплемнниците и оставам с доста положителни мемоари и усеща.

Кой е твоят любимец за спечелването на Игрите?

Моят любимец е Ралица. Наистина ѝ притискам палци и се надявам да стигне до край и да го завоюва.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР