Месец март носи славата на женски месец, с променливо настроение,

...
Месец март носи славата на женски месец, с променливо настроение,
Коментари Харесай

Новите заглавия през март, които ще ви приковат пред малкия екран

Месец март носи славата на женски месец, с изменчиво въодушевление, към момента хладно време, само че пък прелестно предчувствие за идващата пролет. Колкото и да ни се желае обаче към този момент да махнем дебелите облекла и да съберем тайфата на по пиво в обичаното заведение, ще би трябвало да се въоръжим с самообладание и да се порадваме още малко на спокойствието и топлината на домашния уют.

Има метод да прекарате и оставащите последни хладни дни отново в компанията на обичаните си хора, по-спокойно и уравновесено. Пригответе нещо бързо и леко за ядене или направете голяма купа с пуканки и се съберете пред дребния екран, с цел да споделите новите заглавия на Warner Bros. Discovery. И този месец имате избор от голямо многообразие за всеки усет и въодушевление - филми, риалити формати, завършения, готварски излъчвания, престъпни случаи и всичко каквото се сетите, че може да ви предложат телевизионните канали.

Ето и новите акцентите, които подбрахме за вас през март.

Съвсем при започване на месеца, на 5 март от 23:00 часа по Discovery, започва “ Виагра: хапчето, което промени света ” .

В три едночасови епизода ще се разкрие неразказната история на синьото хапче, което промени света. Виагра е лекарството, което пренаписа книгата на огромната фармацевтика и промени секса вечно, откакто тестваното за сърдечно лекарство демонстрира необикновен непряк резултат.



Новата документална поредност „ Връх Викторио: неистини за злато ” стартира на 25 март. Епизодите са шест по 60 минути, а нов епизод ще се излъчва всяка събота от 21:00 часа. 

Едно семейство се бори с държавното управление на Съединени американски щати за възобновяване на богатство на стойност 28 милиарда $ в Ню Мексико повече от 80 години. Сега те разкриват стотици часове фрагменти, с цел да покажат своя случай и да открият истината един път вечно.



Големият акцент по TLC  е " Къщата на Хамър ". Обвиненията за обезчестяване против Арми Хамър осветяват тъмни секрети в рода му, датиращи генерации обратно. Шокиращ холивудски скандал, раздира съвършената фасада на семейство Хамър.

Историята е разказана в три часа по шейсет минути. Първи епизод е с премиера на 12 март, неделя, от 23:00 часа и е със заглавието „ Къщата на Хамър: Любовна бомба ”.



Още от новите заглавие на Warner Bros. Discovery през март на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР