След като нашумя преди 2 години покрай изявата си в

...
След като нашумя преди 2 години покрай изявата си в
Коментари Харесай

Звездата от „Хелс Китчън“ и „Ергенът“ Алекс Гърдева: От няма и месец съм без мъж до себе си

След като нашумя преди 2 години около изявата си в риалитито „ Ергенът “, към днешна дата Алекс Гърдева още веднъж е звезда в телевизионния праймтайм, само че като част от тима на звездите в кулинарния формат на Нова тв – „ Хелс Китчън “. Заедно с Китодар Тодоров, Гатьо, Тома Здравков и други, тя готви всеки вторник пред камерите.

Обстановката в „ Кухнята на пъкъла “ е много напечена към днешна дата освен поради горещите котлони и строгия началник Виктор Ангелов, а и поради споровете й с певицата Бони.

 

Категорична е, че нямала никакви съмнения дали да стане част от „ Хелс Китчън “. Дава си сметка, че всичко в живота й идва ненапразно и че от нея самата зависи дали ще успее да се впусне или ще остане на мястото, на което е. Приела предлагането за присъединяване с концепцията да научи нещо ново за себе си и готвенето. Признава, че приема храната като метод на изложение на любовта и е радостна, че е част от това риалити.

 

Научила се да готви от майка си. Когато отпътувала в чужбина, й се обаждала с цел да й дава предписания и обсъждали по какъв начин се прави обещано ядене. Така за към година се научила и достигнала много обичайно равнище. Щастлива е, че в този момент може да готви добре. Осъзнала е, че в приготвянето на храната има уют.

 

Финалът и успеха в „ Хелс Китчън “ обаче не са й цел. За нея е значимо да успее да научи нови неща и да покаже качествата си в кулинарията.

Относно спора й с Бони, Алекс показва, че е човек, който доста добре знае по какъв начин да отстоява границите си, а певицата навлизала в тях. Допълва, че би стигнала до такава степен, докъдето й разрешат. Неведнъж е показвала, че не е от хората, позволяващи да й се качат на главата.

 

Не е сигурна, че двете с Бони ще съумеят да заровят томахавките и да настъпи помирение посред им. Твърди, че няма нищо срещу нея и даже я харесва, само че това не й пречи да пази себе си, когато някой се пробва да настава към нея.

 

Не съжалява за присъединяване си в първия сезон на „ Ергенът “. Твърди, че около този план научила доста за нея самата и се развила професионално. Към днешна дата нямат никаква връзка с Виктор Стоянов, само че му е признателна, че е бил значима част от живота й.

Не съжалява, че сама напусна формата и акцентира, че за нея успеха не е непременно. Смята, че тогава е взела вярното решение, защото в оня миг не се почувствала предпазена и подкрепена от Виктор, по тази причина решила да си тръгне. Категорична е, че би постъпила по същия метод и в персоналния си живот – има критерии за мъжа до нея, а към оня миг Виктор не ги покри.

 

Гледа новия сезон на „ Ергенът “, когато може и признава, че Александър Младенов й се коства много любвеобилен – има фамилиарност с 90% от девойките, което персонално на нея не й подхожда. Посочва, че в случай че тя беше във формата в този момент, държанието му по никакъв начин нямаше да й допадне. По никакъв метод нямало да може да се почувства по-специална от останалите девойки.

 

От няма и месец е без мъж до себе си. Категорично отхвърля изказванията, че последният й другар й е подарил Порше и акцентира, че няма такава кола. Шофира Мерцедес, който е взела на погашение с потребителски заем, по който внася ежемесечно дължимото. Остава й още една година до изплащането на цялата сума. Апартаментът й пък е платен с ипотечен заем, вноските по който ще погасява още 15 години.

Колкото до Поршето, признава, че се надява Вселената да й го изпрати или да успее да си го купи сама.

 

Признава, че досега е имала 3 съществени връзки – едната траяла 7 години, втората – 5, а третата – 4.

Най-дългата от тях била с швед, който имал къща в Испания. 5-годишната й връзка пък била с французин, а 4-годишната завършила към година преди влизането й в „ Ергенът “.

 

Мечтае да се види в бяла булчинска рокля с верния човек до нея и да има най-малко 2 деца. Това е най-голямата й несбъдната досега фантазия. Иска да има до себе си постоянен сътрудник, с който да градят щастието си като двойка.

 

Перфектния си външен тип поддържа с ранно ставане, банкет на витамини и тренировки 5 пъти седмично, а за душата й се грижи посредством работата си. Развива мозъка си посредством четене на книги и разбори на случки и събития. Остава й единствено да се осъществя като брачна половинка и майка и тогава ще е изцяло щастлива. Убедена е, че един ден и това ще стане.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Хелс Китчън “ „ Ергенът “ Алекс Гърдева Китодар Тодоров Гатьо Тома Здравков шеф Виктор Ангелов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР