Мерките за намаляване на цените на храните, обявени от служебния

...
Мерките за намаляване на цените на храните, обявени от служебния
Коментари Харесай

Нинова подскочи за цените, поиска налагане на тежка мярка

Мерките за понижаване на цените на храните, оповестени от служебния кабинет, няма да свършат работа. Решението е таван на цените на продуктите от потребителската кошница. Това написа във фейсбук водачът на социалистите Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

„ В цената да се включат разноски за произвеждане, превоз и 10% облага. Всичко друго от горната страна е далавера. Спекулата не се бори с информативен уебсайт, а със здрава ръка. Вижте какво направи гръцкото държавно управление. Сложи таван на цените по описания нагоре метод. Който ги наруши, му се лишава лицензът и разрешителните за произвеждане и търговия. Резултатът там е налице “, показва водачът на Българска социалистическа партия в обявата си.
-->
Служебният министър председател Гълъб Донев разгласи през вчерашния ден, че ще се вкара всекидневен механизъм за наблюдаване и надзор по цялата верига на доставките от производителя до щандовете в магазина. Той увери, че няма да има интервенция в свободния пазар и няма да се нарушават разпоредбите за свободна конкуренция и почтени търговски практики.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР