Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт ще върне

...
Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт ще върне
Коментари Харесай

Връщат Хари Магуайър в националния тим на Англия

Мениджърът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт ще върне централния бранител Хари Магуайър в състава за мачовете от Лигата на нациите през октомври. Капитанът на Манчестър Юнайтед бе изваден от състава на англичаните за мачовете с Исландия и Дания, откакто бе задържан и наказан на 21 месеца условно за нахлуване над униформени чиновници по време на почивката си в Гърция. Магуайър апелира решението на съда и се чака то да бъде прегледано в скоро време от по-висша инстанция.

" Редовно се слушам с Хари Магуайър и знам, че той минава през доста тежък интервал ", сподели Саутгейт.

" Мисля, че последните няколко дни бяха доста значими за него, с цел да успее да се успокои, да смъкна напрежението и да почине душевен. Той имаше къса почивка, само че тя мина под знака на случилото се в Гърция ", добави Саутгейт.

" Хари се нуждаеше от тази пауза и да се върне умерено в клуба си. Със сигурност обаче той ще бъде върнат в групата за мачовете през октомври ", утвърди британският управител. В събота Англия играе с Исландия в първия си мач в Лигагта на нациите, а през октомври " трите лъва " имат мачове с Белгия и още веднъж с Дания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР