Съдебната комисия на Камарата на представителите прие резолюция да осъди

...
Съдебната комисия на Камарата на представителите прие резолюция да осъди
Коментари Харесай

Съдебната комисия на Камарата на представителите гласува да осъди AG Garland за неуважение към Конгреса заради аудиозаписа на интервюто на Байдън за Hur

Съдебната комисия на Камарата на представителите одобри резолюция да осъди основния прокурор Мерик Гарланд за пренебрежение към Конгреса поради неуспеха на Министерството на правораздаването да създаде призования аудиозапис на изявлението на президента Байдън със специфичния прокурор Робърт Хър.

Съдебната комисия на Камарата на представителите обмисли резолюция за задържане на основния прокурор в пренебрежение по време на спомагателната сесия в четвъртък. Гласуването напредва в мярката за цялостно гласоподаване.

Този ход идва след декларирана привилегия на изпълнителната власт върху аудио и видеозаписите, свързани с интервютата на Хър с президента като част от неговото следствие на секретни записи.

Главният прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд приказва по време на среща с прокурора на Съединени американски щати Деймиън Уилямс, който не е на фотографията, както и с федерални, щатски и локални ръководители на правоприлагащите органи в Ню Йорк на 27 ноември 2023 година Гарланд е посещават проку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР