Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че най-важно е класирането

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че най-важно е класирането
Коментари Харесай

Клоп: Продължаваме и само това има значение

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че най-важно е класирането за полуфиналите в Шампионската лига по футбол. Ливърпул направи 3:3 като хазаин в реванша с Бенфика и продължи напред с общото 6:4.

„ Не се случи тъкмо това, което искахме, само че това не е значимо. Ако бяхме изиграли най-хубавия си мач за сезона довечера, може би нямаше да имаме шансове за финала. Продължаваме напред и това е всичко, което има значение. Много съм благополучен “, сподели Клоп.

Германецът разяснява и бъдещия противник на Ливърпул – Виляреал. Испанският отбор в профил Байерн на четвъртфиналите.

„ Видях резултата. Мачът беше доста впечатляващ. Ако победиш Ювентус и Байерн, значи заслужаваш да си на полуфинал в Шампионската лига. Унай Емери пък е „ кралят на купите “, а това, което реализира е необикновено. Но дайте ми малко време, с цел да се приготвя “, добави Юрген Клоп.

„ Срещу Бенфика ние направихме седем промени в състава. Футболистите в защитната линия не бяха играли дружно и дребните елементи бяха доста значими, както и играчите да бъдат изцяло съсредоточени.„ Всички знаехме, че ще е мъчно. Нормално е, че Бенфика резервира вярата си и натискаше до дъно. Но е хубаво, че ние успяхме да създадем някой промени и въпреки всичко да победим. Това е добре “, приключи немският ментор на Ливърпул.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР