Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана силно разочарован от развоя

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана силно разочарован от развоя
Коментари Харесай

Клоп за дузпата на Кейн: Ако кажа какво мисля, ще платя най-голямата глоба във футбола

Мениджърът на " Ливърпул " Юрген Клоп остана мощно отчаян от развоя на мача с " Тотнъм " и най-много поради дузпата, с която лондончани стигнаха до 2:2 в 95-ата минута.

Червените водеха с 1:0 до 80-ата минута. Тогава мачът мина в същинско представление, като гостите изравниха, а малко по-късно Хари Кейн изпусна дузпа. В 91-ата минута с втория си гол Мохамед Салах върна преднината на домакините. Скоро по-късно пристигна и противоречив миг, а " Тотнъм " получи нова дузпа, която този път Кейн вкара.

" Ядосан съм, само че не мога да трансформира нещата. Така че каква е моята работа - да сътворявам заглавия? Да бъда осъден? Да платя санкция? Ако кажа какво мисля, ще платя най-голямата санкция в международния футбол. Няма безусловно никакъв смисъл ", съобщи Клоп.

Според германеца това е бил трогателен мач сред два " в действителност доста положителни тима ". По думите му през първото полувреме е имало доста единоборства и моменти, в които е можело да се отсъдят нарушавания. " Но съдията сподели: " Днес това е играта, това е разрешено " и тогава най-мекото допиране в мача реши мача. Това не е дузпа, това е обстановка ", добави той.

Защитникът на " Ливърпул " Върдил ван Дайк също уточни, че не е имало дузпа във втория случай. Според него Кейн е симулирал, като е паднал леко.

В обществените мрежи последователи на алените разискват с неодобрение кадър, в който съгласно тях асистентът Едуард Смарт се радва след решението на съдията Джон Мос да даде дузпа за " Тотнъм ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР