Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира трансферната активност на конкурентите

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира трансферната активност на конкурентите
Коментари Харесай

Клоп: Всички знаем какво правят Челси, Сити, ПСЖ и Юнайтед, но знам как го правят

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разяснява трансферната интензивност на съперниците в Премиър лийг, към която добави и това, което прави и Пари Сен Жермен. Според германеца за тези клубове няма финансови граници, което не важи за Ливърпул, където правилото е да се харчи за нови попълнения едвам откакто бъдат регистрирани доходи от продажбата на други играчи. Мърсисайдци привлякоха само Ибрахима Конате през този трансферен прозорец, само че все пак Ливърпул ще се бори на всички фронтове, твърди Клоп. Сезонът за " алените " в Премиър лийг стартира на следващия ден с посещение на Норич.

" Всички знаем обстановката с Челси, Сити и ПСЖ. Знаем какво прави Юнайтед. Не знам по какъв начин го вършат. Ние си имаме наш метод. Позволено ни е да харчим парите, които печелим. Тази година похарчихме пари, преди да получим такива, с цел да купим Конате. Не съм сюрпризиран от харчовете на съперниците. Достатъчно дълго време съм тук, с цел да знам, че те постоянно намират решение за сходни неща. Не можем да се съпоставяме с другите клубове. За тях няма никакви граници. За нас има такива.

Джини беше непрекъснато разполагаем. Обичах метода му на игра и това какъв брой благонадежден беше. Той обаче към този момент не е тук. Кажете ми от какъв състезател се нуждаем. Това в действителност е забавно. Какъв вид футболист бихте привлекли? Дали би трябвало да вкарва повече голове от Джини? Дали би трябвало да се пази по-добре от Фабиньо? Или да бъде по-креативен от Наби, Къртис, Окс и Харви?

През предходната година разликата сред първия и останалите бе доста огромна. Година преди този момент бе същото, когато ние станахме първенци. Челси, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити не крият, че имат огромни упоритости. Ние също. Искаме да се борим за всичко. Не става дума единствено за тези четири тима. Лестър още веднъж прави добър бизнес, Арсенал също се пробва, както и Тотнъм. Има толкоз доста тимове. Уест Хам записа най-хубавия си сезон от много време. Първенството още веднъж ще бъде забавно. Да забележим по какъв начин ще стартира.

Всички играчи са разполагаем. Ситуацията е такава, каквато желая да бъде. Нямаме съществени травми, като се изключи Робо. Къртис е подготвен, само че би трябвало да спазим протокола.

Трябва да вземем решения. Джордан Хендерсън и Тиаго Алкантара започнаха подготовка по-късно. Не се приготвяме за един мач, а за цялостен сезон.

Доброто начало е значимо. Обичам да спечелвам първия мач, само че мисля, че е неуважително да обсъждаме това преди да се надигнем против Норич. Знам каква работа прави Даниел Фарке в този тим. Те имат вяра в неговата работа и резултатите се виждат ", съобщи Клоп на днешната си конференция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР