Мениджърът на - Ивайло Гоцев, направи изненадващо признание. Както е

...
Мениджърът на - Ивайло Гоцев, направи изненадващо признание. Както е
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев с неочаквано изявление за бъдещето на Кубрат Пулев

Мениджърът на - Ивайло Гоцев, направи изненадващо самопризнание. Както е известно, през този месец българският боксьор ще взе участие в събитие, което съчетава разпоредбите на бокса и ММА, в Тексас, Съединени американски щати. И макар че наскоро призна, че ще се завърне в бокса още при започване на 2022-ра (подробности тук), неговият управител осветли други техни общи планове.
" Искаме да опитаме Triad Combat и да се бием с огромни първенци като Франк (Мир, бел.ред.), по-късно ще забележим накъде ще потеглим оттова, ще се оглеждаме за най-хубавите бойци на ММА и ще продължим с това ", съобщи Гоцев пред " Betway ".
Иначе казано, проектите на Пулев и Гоцев са за още боеве против ММА състезатели и борбата на 27 ноември против Мир няма да бъде еднократен опит. Както е известно, българският боксьор е експерт от 2009 година насам и е записал 30 мача. В тях Кубрат реализира 28 победи и 2 загуби, последната от които против Антъни Джошуа през декември 2020 година.

, който ще е първият противник на Кобрата в ММА, има единствено една борба в професионалния бокс. През април тази година американецът загуби от Стийв Кънингам с нокаут. 42-годишният войник има дълга и сполучлива кариера в смесените борби. Иначе
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР