Бившият президент на Франция Франсоа Оланд ще се кандидатира за

...
Бившият президент на Франция Франсоа Оланд ще се кандидатира за
Коментари Харесай

Франсоа Оланд се кандидатира за депутат

Бившият президент на Франция Франсоа Оланд ще се кандидатира за депутатско място в Националното заседание - долната камара на френския парламент, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Крайната десница в никакъв случай не е била толкоз покрай властта. В нашата страна има политическо комплициране ", съобщи 69-годишният някогашен президент социалист.

С оглед на сериозността на обстановката Оланд добави, че е решил да се кандидатира за народен представител като част от новосформирания " Народен фронт ". Той ще се бори за депутатско място от департамента Корез в Югозападна Франция.

Оланд беше отпред на Франция от 2012 година до 2017 година

Социалистите, зелените и комунистите оповестиха в петък, че дружно ще влязат в съюз за парламентарния избор.

Парламентарните избори във Франция  ще бъдат на 30 юни и  на 7 юли. Макрон ги насрочи, откакто крайната десница завоюва най-вече гласове на евровота.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР