Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана доволен от видяното при

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана доволен от видяното при
Коментари Харесай

Артета: Не можем да контролираме Манчестър Сити

Мениджърът на Арсенал Микел Артета остана удовлетворен от видяното при успеха над Лийдс с 4:1. „ Топчиите “ са с 8 точки преднина и мач повече от първенеца Манчестър Сити. Испанският експерт показа, че дуелът не е бил елементарен, а отборът е имал и известни кадрови усложнения в дните преди срещата.

" Много съм благополучен. През последните дни имахме някои проблеми, на които момчетата обаче дадоха отговор чудесно. Мачът не бе елементарен, тъй като бе против рисков противник, само че като цяло заслужавахме да спечелим " разяснява Артета.

" Допуснахме някои грешки и загуба на топката в рискови зони, което ни сътвори неприятности. Затова всеки трябваше да подкрепи останалите, което и се случи. Като цяло сме непрекъснати, а най-важното постоянно е какво ще направиш на следващия ден и да се оправиш по-добре от през днешния ден " добави той.

" Не можем да направляваме това, което Манчестър Сити прави. Трябва да се фокусираме върху своята игра и това по какъв начин да играем по-добре и да продължаваме да печелим. Много съм удовлетворен за Жезус, тъй като той носи качество и непредвидимост на тима " посочи Артета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР