Мегазвездата на португалския футбол Кристиано Роналдо е включен в националния

...
Мегазвездата на португалския футбол Кристиано Роналдо е включен в националния
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо е сред повиканите в националния на Португалия за мочете от Лига на нациите

Мегазвездата на португалския футбол Кристиано Роналдо е включен в националния тим на страната за идните мачове от Лигата на нациите против Испания и Чехия. Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош разгласи, че няма терзания от дребното игрово време, което записва в клубния си тим Манчестър Юнайтед.

Никой тук няма подозрения какъв брой продължава да бъде значим той за националния тим и какъв брой е значимо да продължава с мачовете за страната, съобщи опитният селекционер.

Жоао Феликс, Диого Жота, Бернардо Силва и Бруно Фернандеш също са включени в листата от 26 футболисти, както и бранителите Жоао Кансело, Пепе и новобранецът в състава Тиаго Джало.

Заради травми не са извикани Отавио и Ренато Санчес. Треньорът Сантош също по този начин се лиши по свои съображения от Андре Силва, Гонсало Гедеш и Жоао Моутиньо. Моутиньо сега е португалският състезател номер 2 по брой срещи с националната фланелка след Роналдо.

Португалия ще играе с Чехия на 24-и септември като посетител и ще одобри Испания три дни по-късно. Португалия, първенец от първото издание на шампионата, изостава на точка от Испания в група 2 на Лига А. На три точки зад мореплавателите е Чехия.

По-рано през днешния ден португалската федерация по футбол разгласи новите екипи на отбора, които ще бъдат обличани за мачовете на Световното състезание Катар. Фланелките са въодушевени от зелено-червения байрак на страната, като диагоналът е от двете страни през гърдите.
 Обявиха програмата на националите за дуелите с Гибралтар и Северна Македония
Обявиха програмата на националите за дуелите с Гибралтар и Северна Македония

Националите се събират на 19 септември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР