Меган Фокс безспорно е от онези изкусителни представителки на нежния

...
Меган Фокс безспорно е от онези изкусителни представителки на нежния
Коментари Харесай

Меган Фокс разгорещи страстите с дързък тоалет

Меган Фокс несъмнено е от тези изкусителни представителки на нежния пол, които са способни да откраднат всеобщото внимание даже на огромни събития със стотици посетители. Светлооката брюнетка, трансформирала се в повелителка на мъжките мечти още през 2007 година, когато на огромен екран излезе първата част на кино лентата " Трансформърс ", несъмнено знае по какъв начин да направи от всяка своя поява на аления килим същинска сензация, която да я сложи на кориците на списания и вестници.

Като доказателство за това изказване умерено може да се одобри церемонията по връчването на премиите " Billboard ", състояла се преди два дни, по време на която горещият съблазън на актрисата я открои от всички останали звезди, застанали под ярките светлини на прожекторите в " Microsoft Theatre ", Лос Анджелис, написа life.dir.bg. Тогава половинката на Machine Gun Kelly, който завоюва статуетката за най-хубав рок реализатор, за следващ път показва забележителната си фигура, с помощта на която в предишното тя бе провъзгласена за международен секссимвол, украсил кориците на голям брой уважавани списания, измежду които " GQ ", " Elle ", " Maxim ", " FHM " и други

За специфичната вечер тя се бе спряла на мощно изрязан черен тоалет с етикет " Mugler ", предиздвикал мнозина да обърнат глави след нея, защото той излагаше на показ огромна част от плътта ѝ. Дрехата, чиято цел съгласно задокеанската преса бе по-скоро декоративна, защото оставяше напълно малко на въображението, приличаше повече на бански костюм, към който е добавена транспарантна пола в същия цвят, стигаща съвсем до глезените ѝ.

Провокативната ѝ визия, акцентираща върху деколтето на хубавицата, се допълваше от сандали на висок ток, направени от " Jimmy Choo ", а единствените бижута, които тя носеше, бяха обеци вид " халки ", останали съвсем скрити от фотографските обективи поради дългата ѝ коса, оставена да пада свободно по нейните плещи.

Единственото нещо, което можеше да конкурира дързостта на роклята ѝ, в случай че въобще е допустимо облеклото да бъде несъмнено по този метод, бе своеволното държание, което двамата с музиканта, чието същинско име е Колсън Бейкър, демонстрираха пред камерите. Двамата провокираха освен мощно неспокойствие, само че и тъкмо толкоз ужас още с идването си, когато след буйните си целувки, посочили на множеството, че артистът е оцветил езика си в черно, Фокс най-демонстративно го хвана за слабините.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР