Майли Сайръс обяви в интервю за британското радио Capital FM,

...
Майли Сайръс обяви в интервю за британското радио Capital FM,
Коментари Харесай

Майли Сайръс и Елтън Джон записаха кавър на хит на Металика

Майли Сайръс разгласи в изявление за английското радио " Capital FM ", че е записала с Елтън Джон, Йо-Йо Ма и барабаниста на " Red Hot Chili Peppers " Чад Смит кавър на " Nothing Else Matters " на " Metallica ", заяви " Billboard ", представен от life.dir.bg.

Звездата разкри, че част от идния ѝ албум, съдържащ няколко с кавъра на емблематичната хеви метъл група, включва версия на хитовия сингъл на бандата от 1991 година Това не е първият път, в който звездата се впуска в правенето на кавъри. За пръв път тя изпя сама парчето на фестивала Гластънбъри през 2019 година, където провокира възторг с осъществяването си.



" Направих кавър на " Nothing Else Matters " с Елтън Джон на пианото, с Йо-Йо Ма, Чад Смит, толкоз доста звезди в тази тайфа. Много съм разчувствана от това съдействие ", сподели дъщерята на кънтри изпълнителя Били Рей Сайръс в изявлението.

Тя призна, че за част от почитателите ѝ концепцията на песента няма да бъде разбираема.

" Елтън Джон, " Metallica " и аз... харесва ми, когато съставните елементи не си пасват напълно. Изглежда като комбинация, която никой не би направил и би трябвало да има човек като продуцента Андрю Уот, който да поеме този риск ", изясни певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР