Майка на деветгодишна драг кралица бе подложена на жестока критика

...
Майка на деветгодишна драг кралица бе подложена на жестока критика
Коментари Харесай

Майката на 9-годишен травестит: Готова съм на всичко синът ми да стане звезда!

Майка на деветгодишна мил кралица бе подложена на жестока рецензия от страна на обществото поради сексуализирането на своето дете, откакто то приело своето женско алтер его единствено на седемгодишна възраст. Миникралицата от Монреал Немис Куин Меланкон Голден притегли вниманието на всичките травестити по целия свят, откакто се появи на сцената под псевдонима Лактатия, написа в. " Дейли Мейл ".
Принципите за възпитаването на детето на майката бяха подложени на жестока рецензия от страна на феновете, откакто тя и сина ѝ травестит се появиха в утринния блок на канадската телевизия ITV. Оказа се, че обществото е възмутено повече от това, че Джесика освен форсира сексуализирането на момчето, само че и му оказва помощ да си поставя грима. Изказванията на феновете бяха най-вече отрицателни.
 Скриншот видео Lactatia
" Отвратително е, че майката тика сина си към такова възрастно развлечение "
" Не мога да схвана, дали момчето единствено показва себе си или това са мамини упоритости "
" 9-годишен мил афртист? Не ви ли се коства, че е прекомерно млад? "

Някои пък застанаха на страната на момчето, което още на 7 години е схванало какво желае да бъде, само че по-голямата част от феновете се придържаха към мнението, че желанието не идва от него, а от майка му. Някои си направиха точно този извод, изхождайки от държанието на Джесика: тя беше по-развълнувана от Немис. Момчето единствено сподели, че постоянно е желало да бъде мил кралица, само че майка му, естествено, сподели, че ще го поддържа във всяко едно негово начинание. Тя също съобщи, че за нея най-важното е геният на детето ѝ да бъде развъртян.


" Знам, че Лактатия е живеела в мен от самото ми раждане ", сподели момчето. То също признава, че преобличането в жена го прави същински благополучен. Майката пък изясни, че Немис от ранна възраст е имал увлечение към изкуството, а тя му е пособия да си поставя грима още на двегодишна възраст. Всъщност, театралният псевдоним на момчето го е измислила сестра му - тя също прави всичко допустимо, с цел да може дребният ѝ брат да покори транс-сцената.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР