Майка критикува гимназия, че не е позволила на 15-годишната й

...
Майка критикува гимназия, че не е позволила на 15-годишната й
Коментари Харесай

Раздразнена майка след училище забранява на дъщеря си да участва в бала заради „несъгласие с учителя“

Майка подлага на критика гимназия, че не е разрешила на 15-годишната й щерка и други възпитаници да участват на техния бал - заради съответна причина.

Общинският лицей " Чърчил " в Уолсенд, Северен Тайнсайд, сподели на всички възпитаници от 11 клас, които са били отстранени от ноември предходната година, че нямат право да участват на събитието. Кайла Маси остана унищожена, откакто откри, че щерка й Фейт Робсън е една от учениците, които не могат да участват на тържеството на 5 юли.

Според 39-годишната жена би трябвало да се разреши на всички деца да честват своите бала - без значение какви проблеми са имали. Директорът на учебното заведение обаче сподели, че държанието, което се чака от учениците, с цел да се обезпечи място за бала, е „ ясно обявено “.

Кайла сподели: „ През целия образователен период, в случай че са получили наказване, те към този момент са го създали извършиха това наказване. Сега те бяха осъдени още веднъж, като им лишиха абитуриентския бал. Те не могат да си върнат тази опция. Мисля, че е неверно. Мис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР