Матурите с маски, учебната година завършва онлайнАбитуриентските балове ще се

...
Матурите с маски, учебната година завършва онлайнАбитуриентските балове ще се
Коментари Харесай

ВЪВ В. СТАНДАРТ: Баловете наесен

Матурите с маски, образователната година приключва онлайн
Абитуриентските балове ще се проведат в края на лятото или наесен. Решението зависи от националния действен щаб. При анулация на изключителното състояние балове може да има още в края на юни, съобщи за " Стандарт " шефът на 119-то СУ Диян Стаматов. Колегата му Асен Александров, който управлява 51-во, добави, че баловете ще се проведат, даже това да се случи още по-късно. " Децата са си същите, те желаят да се сбогуват с учебното заведение, както прилича. И пет месеца да продължи изолацията, на шестия ще има бал ", безапелационен бе той. Тържествата ще са най-вероятно наесен, сподели и Ваня Кастрева, началник на РУО-София. Всички балове са предплатени още предходната есен. Те излизат скъпо и прескъпо на родителите. Ресторанти и хотели пък нямат средства да върнат сумите.
Тази образователна година ще приключи онлайн, реши отрасловият съвет към МОН. Матурите и изпитите за гимназии пък ще се проведат с маски.

Как ще завърши образователната година и още детайлности за абитуриентските балове - четете в новия брой на вестник " Стандарт ", който към този момент е на сергиите в огромните вериги, бензиностанциите и кварталните магазинчета!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР