Масово недоволство назрявало сред членовете и симпатизантите на Продължаваме промяната,

...
Масово недоволство назрявало сред членовете и симпатизантите на Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Брожения в ПП провалят коалиция преди изборите

Масово неодобрение назрявало измежду членовете и симпатизантите на " Продължаваме промяната ", написа седмичникът " Филтър ". Причината са диалозите за необятна коалиция преди изборите с " Демократична България ", " Ние идваме " на Николай Хаджигенов и други по-малки обединения.

Хаджигенов и Бабикян призовали Кирил Петков и Асен Василев да вземат и БОЕЦ, както и " Правосъдие за всеки ".

Включването на тези обединения в общи листи ще лиши доста от специалистите на Политическа партия от депутатски места, страхували се учредители на партията, както и работили по изборите и в експертните групи по време на ръководството.

Христо Иванов желае коалиция с Политическа партия за повторно. Той зовеше съидейниците си да се явят дружно и на изборите през ноември. От няколко дни водачът на " Да, България " всеки ден упорства за същото от телевизионния екран и с постове във Facebook, написа изданието.

Разговори за това са водени в неофициална конюнктура, само че се чакат социологическите изследвания, които всяка от партиите си прави. Така съгласно опитни социолози проектът за коалиция щял да пропадне.

Шансът на Хаджигенов и Бабикян да стигнат до Народно събрание посредством листи с Политическа партия също клонял към нула. Кирил Петков бил податлив да договаря с Демократична България, само че Асен Василев бил по-скоро срещу и упорствал да се явят сами. Повечето авторитетни фигури в Политическа партия споделяли мнението му, написа " Филтър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР