Маскираният като независим кабинет на Николай Габровски е пълен със

...
Маскираният като независим кабинет на Николай Габровски е пълен със
Коментари Харесай

Пионки на ГЕРБ: Дясната ръка на Владислав Горанов бутана за финансист №1 – коя е Маринела Петрова?

Маскираният като „ самостоятелен ” кабинет на Николай Габровски е цялостен със подвластни от хунтата фрагменти. Поредният образец е бутаната за министър на финансите Маринела Пиринова Петрова, която в управническите среди е наричана „ дясната ръка на Владислав Горанов ”.

Narod.bg научи извънредно, че Петрова и Горанов се познават от години, тъй като учили в едно и също учебно заведение – Математическата гимназия „ Гео Милев ” в Плевен.

Πрез юли 2016-а пък персонално Бoйĸo Бopиcoв като министър председател нaзнaчи Mapинeлa Πeтpoвa зa зaмecтниĸ-миниcтъp нa финaнcитe нa мяcтoтo нa Kapинa Kapaивaнoвa, ĸoятo бeшe избpaнa oт Hapoднoтo cъбpaниe зa пpeдceдaтeл нa Koмиcиятa зa финaнcoв нaдзop.

Реклама

За да е ясно до каква степен „ самостоятелна ” е готвената за финансов министър Маринела Петрова е задоволително да споменем, че е била заместничка както на чичото Кирил Ананиев, по този начин и на племенника Владислав Горанов – общо три пъти зам.-министър по времето на хунтата.

Понастоящем дясната ръка на Владислав Горанов е ръководител на Управителния съвет на Банката за развиване на Съвета на Европа (БРСЕ) – за първи път българин и за повторно жена, определена от акционерите на тази позиция.

Член е на Съвета на шефовете на Европейската капиталова банка и на Европейския капиталов фонд, а в този момент сложена за финансов министър в ГЕРБ-кабинета на Николай Габровски.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР