Масимилиано Алегри отново призова за подкрепа към него и играчите

...
Масимилиано Алегри отново призова за подкрепа към него и играчите
Коментари Харесай

Алегри: Доверието е най-важното нещо

Масимилиано Алегри още веднъж прикани за поддръжка към него и играчите му, откакто публично неговият Ювентус се елементарни с възможностите си за присъединяване в елиминациите на Шампионската лига.

„ Доверието е най-важното нещо. Не можем да върнем времето обратно. Трябва да мислим за идващите мачове и за задачата имаме потребността от вярната конфигурация, с цел да променим обстановката “, сподели страши-треньорът на „ бианконерите “ по време на днешната си конференция преди срещата с Лече в Серия А, цитира от клубния уеб страница.

Призивите за оставка на Алегри датират към този момент от няколко месеца, тъй като освен резултатите са пагубни, а и играта на „ остарялата госпожа “ е под всякаква рецензия с оглед стандартите, заложени в предишното от самия ментор.

В момента „ Юве “ заема 8 място в италианския шампионат с 19 точки от 11 мача и голова разлика от 17:7. Клубът ще играе в Лига Европа напролет и като че ли има шанс, че Купата на Италия ще се възобнови чак на 19 януари с мач вкъщи против Монца в 1/8-финалите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР