Maserati потвърди намеренията си за електрификация на портфолиото си, като

...
Maserati потвърди намеренията си за електрификация на портфолиото си, като
Коментари Харесай

Maserati с нови подробности за електрификацията си

Maserati удостовери желанията си за електрификация на портфолиото си, като анонсира и нови детайлности за бъдещите си нови напълно електрически пазарни оферти.

От Maserati подчертават върху това, че са първата италианска марка производител на първокласни коли, която навлиза в света на напълно електрическите коли, и че първите й две- GranTurismo Folgore и Grecale Folgore, към този момент са налични за поръчка.

" Като марка, която е отдадена на продуктивността, нововъведенията, дизайна, качеството, технологиите и лукса, Maserati написа бъдещето на първокласната подвижност с амбициозна тактика и създава повсеместен продуктов проект, ориентиран към електрификация, който да отразява стремежите на клиентите ", споделят от марката.

През тази година, Maserati ще стартира на пазара и напълно електрическата (Folgore) версия на GranCabrio, а проектът на марката планува ново MC20 Folgore през 2025 година, нов огромен електрически E-UV модел през 2027, а за 2028-а е планувано ново потомство на Quattroporte със 100% електрическо задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР