Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи огромна отговорност.

...
Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи огромна отговорност.
Коментари Харесай

Атанасова призна: Г-н Гешев ми се обади, с него за рацепти не си говорим

Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи голяма отговорност. Ако не се осъществя първият мандат, вторият е наподобява неосъществим. Възможността за шести предварителни избори е огромна. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС.

" Не виждам по какъв начин Асен Василев като финансови министър, може да сума нашето или публичното доверие. Но със несъмнено и в състава на ПП-ДБ да има кадърни фрагменти ", сподели още тя.

Изглежда, че шести избори са цел номер 1 на ПП-ДБ, разяснява Атанасова.

" Българска социалистическа партия много занимателно напусна експертните диалози с ГЕРБ. В Корнелия Нинова нещо се промени - ентър, делийти... В един миг видяхме странни причини. "

Атанасова чула предлагането за унищожаване на основния прокурор Иван Гешев чак, когато Мария Габриел го е изказала пред медиите.

Тя показа пред Би Ти Ви " Аз бях дамата, на която господин Гешев се обади по телефона. "

Тогава основният прокурор съобщи, че:

" В четвъртък госпожа Габриел сподели, че ще ми желаят оставката, в случай че има държавно управление. Това нарушава правилото на разделяне на управляващите. Четох един забавен пост по какъв начин това кореспондира с условията за самостоятелност на еврокомисарите. Звъннах на един политик, който считах за другар. Жена е. Каза: " Разбери ме! ". Стана ми ясно, че това са го знаели стеснен кръг от хора - лицето Бойко Борисов е един от тях ", описа тази заран Гешев на брифинг, на който обществено скъса оставката си и направи първия си коментар откакто Висш съдебен съвет желаеха освобождението му.

След въпрос на водещия защо си приказват с обвинител №1, тя отговори: " Ние за предписания с Иван Гешев не сме си говорили. "

Атанасова увери, че не се опасява от оповестената информация от основния прокурор и прикани водещия на утринния блок на Би Ти Ви да поканят и основния прокурор, с цел да му зададат същите въпроси. Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС не се тормози и да има против нея някакво наказателно гонене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР