Мария Бакалова приключи снимките на българския късометражен филм Това, което

...
Мария Бакалова приключи снимките на българския късометражен филм Това, което
Коментари Харесай

Мария Бакалова участва в нов български филм

Мария Бакалова завърши фотосите на българския късометражен филм " Това, което остава ",. Последно актрисата взе участие в две български продукции през 2020 година - " Като за последно " на Ивайло Пенчев и " Жените в действителност плачат " на Весела Казакова и Мина Милева.

 Мария Бакалова: Киното би трябвало да предизвика, не може да е междинна работа Мария Бакалова: Киното би трябвало да предизвика, не може да е междинна работа

От екипа описват, че " Това, което остава " наблюдава рисковото съзряване на момче по време на трагични събития, разтърсващи фамилията му. Героите се изправят пред болката от загубата на непосредствен човек, откриват истини, за които не са подготвени, взимат решения, които трансформират изцяло живота им, изпитват виновност, която ги разяжда, търсят излаз, само че се съумяват да излязат от клопката на събитията.

Режисьор на кино лентата е Димитрис Георгиев. Сценарият е написан от него и Марий Росен. Освен Бакалова в актьорския състав влизат още Ян Лозов, Захари Бахаров, Елена Телбис и Маргита Гошева.

 Мария Бакалова ще продуцира и взе участие в нов български филм Мария Бакалова ще продуцира и взе участие в нов български филм

Филмът е продуциран от " No Blink Pictures ", " New European Wave Entertainment " и продуцентската компания на Мария Бакалова и Юлиан Костов " Five Oceans ".

Това е вторият филм на Юлиян Костов и Мария Бакалова като продуценти във " Five Oceans " след на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева, който е в стадий на постпродукция.

 Кадър от снимачната площадка.
© Светослав Стоянов

Кадър от снимачната площадка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР