Изображение: Девин Некода, Лиана Либерато, Барера, Джена Ортега и Кортни

...
Изображение: Девин Некода, Лиана Либерато, Барера, Джена Ортега и Кортни
Коментари Харесай

Мелиса Барера: Актрисата, уволнена от Scream 7 заради публикации в Израел-Газа

Изображение: Девин Некода, Лиана Либерато, Барера, Джена Ортега и Кортни Кокс (отляво) на международната премиера на Scream VI в Ню Йорк през март тази година

Scream 7 би трябвало да бъде режисиран от Кристофър Ландън, който съгласно известията е коментирал напускането на Барера в обява на X, която след това е изтрита.

Според Variety той е написал: „ Всичко е гадно. Спри да крещиш. Това не беше моето решение. "

Не се знае по кое време ще излезе новият филм.

Прочетете повече:

< /p>

Междувременно актрисата, носителка на Оскар Сюзън Сарандън, на 77 години, също беше отстранена от холивудска компания поради мнения за войната Израел-Хамас.

Сарандън, политическа активистка, известна с лявата си позиция гледни точки, беше отхвърлено от United Talent Agency, откакто тя направи забележки на протест в Ню Йорк на 17 ноември, съгласно представител на компанията.

Изображение: Сюзън Сарандън на пропалестински протест в Ню Йорк на 17 ноември. Снимка: AP

Тя беше подложена на критика, откакто сподели на събитието, че хората, които се „ опасяват да бъдат евреи в този миг “, „ вкусват какво е да си мохамеданин в тази страна, толкоз постоянно подложена на принуждение “.

Американската звезда е номинирана за Оскар пет пъти и печели премията за най-хубава актриса през 1996 година за осъществяването си в Dead Man Walking.

Тя е известна и с функциите си в Thelma & Louise, The Client и Bull Durham.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР