Мария Бакалова новата звезда на Холивуд, определено е късметлийка. След

...
Мария Бакалова новата звезда на Холивуд, определено е късметлийка. След
Коментари Харесай

Мария Бакалова става милионерка от Диор

Мария Бакалова новата звезда на Холивуд, несъмнено е късметлийка. След като предходната есен 24-годишната бургазлийка се популяризира с присъединяване си в „ Борат 2 “, където направи за смях някогашния кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, в този момент е на път да стане милионерка, и то освен от хонорара от лентата.

След като се подреди измежду кандидатките за „ Оскар “ поради изявата си във кино лентата на Саша Барън Коен , българката проби и в света на висшата мода. Красавицата бе определена от фешън къща „ Диор “ за едно от лицата, представящи новата сбирка за сезон пролет-лято 2021 година Със стилната си фотосесия за международната марка Мария изгря на страниците на стилната библия „ Вог “

На фрагментите тя е облечена в транспарантна алена риза в леопардов десен, съчетана с къси панталони в същия цвят. Визията се добавя от черни обувки на висок ток с изострен връх.

Пред „ Вог “ екранната щерка на Борат приказва освен за присъединяване си във кино лентата, само че и за пристрастеността си към модата.

„ Винаги съм обичала облеклата - преди време се увличах по извършването на покупки на винтидж дрехи. Модна къща „ Диор “ постоянно е била емблематична и красива “, декларира Мария.

Специалната фотосесия ще донесе впечатляващи доходи в банковата сметка на Бакалова. Освен че е получила многоцифрен хонорар като рекламно лице, надарената актриса без подозрение ще се включва в разнообразни рекламни акции на облекла и козметика, както и в ревюта на една от най-престижните международни марки.

За съпоставяне Григор Димитров е спечелил 6 млн. $ единствено от рекламни контракти за интервала 2017-2018 година, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР