Маникюрът, в който се използва формата на полумесец, наричан още

...
Маникюрът, в който се използва формата на полумесец, наричан още
Коментари Харесай

21 идеи за елегантен лунен маникюр

Маникюрът, в който се употребява формата на полумесец, именуван още лунен, още веднъж е в светлините на прожекторите. Особено известна през 50-те години на предишния век около pin-up визиите, тази от предишното беше обновена през последните седмици. Забелязана във кино лентата „ Не се тревожи, скъпа “ на Оливия Уайлд и при Тейлър Суифт в клипа Bejeweled, тя стартира да се появява и в обществените мрежи.

Лунният маникюр наподобява толкоз тънко и елегантно върху ноктите – без значение дали са къси или дълги, че няма никакво значение дали ще употребявате по-неутрални или по-ярки цветове. А за какво не и композиция от двете. Понякога е задоволително да оставите формата на полумесец в основата на нокътната плочка нелакирана, с цел да получите този резултат. Но в това време може единствено формата да бъде в цвят и да се добави френски маникюр. Има много разнообразни благоприятни условия, пък и е добър метод да внесете многообразие, в случай че обичате типичен цветове като алено, бежово или, което е известно за студените месеци.
               

Можете да пробвате да си го извършите и сами вкъщи. Достатъчно е да си добавите стикер или да употребявате тиксо, с цел да залепите основата и да оформите полумесеца. След това можете да нанесете определения цвят лак. Нанесете два пласта и оставете да изсъхне, преди деликатно да отстраните стикерите. Завършете със пласт транспарантен топ лак.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР