Мани Пакиао е подкрепен в начинанието от футболист и арабски

...
Мани Пакиао е подкрепен в начинанието от футболист и арабски
Коментари Харесай

Боксьор пусна собствена криптовалута

Мани Пакиао е подсилен в начинанието от футболист и арабски шейх

Мани Пакиао е първата звезда със лична криптовалута (снимка: Manny Pacquiao / Instagram)

Шампионът по бокс на Филипините Мани Пакиао пусна лична криптовалута. Събитието бе ознаменувано в неделя с безвъзмезден концерт в Манила, където Пакиао пя пред 2000 почитатели, с цел да предизвика интерес към продукта, заяви Ройтерс.

40-годишният боксьор, който през юли победи Кийт Търман и завоюва супер шампионата на WBA в междинна категория, а също по този начин е филипински сенатор, се надява да печели от токените „ Pac ”. С тях почитателите ще могат да купуват брандирани продукти и да взаимодействат с боксьора посредством обществените медии.

Токенът „ Pac ” ще бъде включен в световната борса за крипто-предлагане на Сингапур (GCOX). Партньори на Пакиао в начинанието са някогашната футболна звезда на Ливърпул и Англия Майкъл Оуен, като частен вложител, и шейх Халед бин Заед ал Нахиян, член на ръководещото семейство в Абу Даби.
още по тематиката
Това е първата в света критовалута, отдадена на звезда. Тенис звездата Каролайн Вознячки, Майкъл Оуен и артистът Джейсън Деруло също възнамеряват да пуснат лични крипто-токени на GCOX.

„ Ние не сме тук, с цел да съберем доста пари, а с цел да изградим екосистема ”, съобщи пред Ройтерс създателят и изпълнителен шеф на GCOX Джефри Лин.

На неделния концерт Пакиао изпя песни от личния си албум, който включва известни любовни мелодии и към този момент е продаден в хиляди копия.

„ Пакиао е кумир за мнозина. Хората ще бъдат насърчени да опитат тази иновация ”, сподели Аарон Баетион, 38-годишен участник в концерта, разяснявайки токените „ Pac ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР