Мандалото хлопна за „Има такъв народ“. Преговори с „Има такъв

...
Мандалото хлопна за „Има такъв народ“. Преговори с „Има такъв
Коментари Харесай

Край на преговорите! Корнелия Нинова: Мандалото хлопна за „Има такъв народ“

Мандалото хлопна за „ ИТН “. Преговори с „ ИТН “ няма да водим повече. Това сподели в ефира на БТВ водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система в оставка Корнелия Нинова.

Отстъпихме всичко допустимо, няма връщане обратно повече, добави тя.

Пети път „ ИТН “ да счупят страната, да си играят с обществото, единствено тъй като някой споделя откъм гърба какво и по какъв начин да се случва – няма да стане, сподели още Нинова.

Преговорите са живи. Ние демонстрираме самообладание, мъдрост от самото начало, сподели водачът на Българска социалистическа партия. Ние организираме договаряния за държавно управление на България, а не психотерапия на Аз-а, разяснява тя.

„ Има Такъв Народ споделят, че се усещат афектирани, тъй като никой не ги питал за стратегия, никой не ги питал за закони, слагали сме им ги на масата и сме им казвали или гласувате или край – това не е правилно. Ние от Българска социалистическа партия убедихме другите да отворим програмата към Има Такъв Народ. И казахме – дано да им дадем опция да я попълнят “, изясни Корнелия Нинова.

Тя съобщи, че не е правилно, че не са дали опция на Има Такъв Народ да вземат участие в процеса по договаряния.

От „ Продължаваме промяната “ споделиха - или приемате антикорупционния закон, събрахме ги с големи старания, убедихме и двете страни – дайте да отстъпим, Има Такъв Народ обявиха, че желаят ремонти, убедихме Политическа партия с доста старания и се съгласихме, че ще променяме закона за корупцията. И това искане на Има Такъв Народ е изпълнено. Днес те дават още един мотив за нашето разбиране, че не това е повода да се отдръпват, означи Нинова.

Причината е, че остарялото статукво, обвързаността – ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ се изплашиха, че нещата потръгват и дръпнаха. Мисля, че те са въздействали върху Има Такъв Народ, сподели Нинова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР