Манчестър Сити се наслади на поредния си подарък в английската

...
Манчестър Сити се наслади на поредния си подарък в английската
Коментари Харесай

Съдийската комисия в Англия се извини на Евертън за дузпата, която не бе отсъдена срещу Манчестър Сити

Манчестър Сити се наслаждения на следващия си подарък в британската Висша лига през миналия уикенд, когато при резултат 0:1 в своя изгода отбранителният халф Родри игра с ръка в наказателното си поле, само че съдията Пол Тиърни и сътрудниците му от стаичката за ВАР взеха решение, че няма нищо неправилно, с цел да не отсъдят дузпа в последните минути на срещата. Решението провокира доста сериозен отзив в професионалните и любителските среди, а шефът на Съдийската комисия в Англия Майк Райли се видя заставен да сервира извинението си на „ карамелите “ за недоразумението.

Sky Sports твърди, че Райли е провел персонален диалог с Бил Кенрайт, с цел да признае, че Тиърни е позволил неточност в онази обстановка.

Самият Хосеп Гуардиола си призна след мача, че по-скоро играчът му е нарушил разпоредбите, само че в действително време Родри не пожела да прояви великодушие, с цел да не ощети отбора си.

Междувременно се появиха безчет нелепи пояснения на случилото се, в това число от известни лица от родния ефирен ефир. Едно от тях гласи, че има значение коя част от ръката покрива ръкава на тениската, с която играят футболистите. Това би имало смисъл, в случай че има натрапен стандарт от Висшата лига, само че на процедура всеки състезател самичък може да реши дали да се появи с дълъг ръкав или да запретне късия си по този начин, че да открие раменете. В съответния мач даже резервата за домакините Андвар Ел Гази влезе от аварийна пейка с екип с дълги ръкави.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР