Манчестър Сити напомни за най-добрите си дни под ръководството на

...
Манчестър Сити напомни за най-добрите си дни под ръководството на
Коментари Харесай

Гуардиола: Отново сме обратно в играта

Манчестър Сити подсети за най-хубавите си дни под управлението на Джосеп Гуардиола в мача против Челси на " Стамфорд Бридж ", извоюван с 3:1. Логично, каталунският експерт похвали футболистите и не скри, че е останал доста удовлетворен от видяното.

" Съперникът ни притисна в първите минути и не ни беше елементарно. Но по-късно не позволихме на Челси да направи съвсем нищо, в случай че изключим гола в края. Играхме в действителност добре и постигнахме превъзходен резултат ", съобщи Гуардиола.

" Челси е един от най-силните тимове. Въпреки несполуките в последните мачове, те разполагат с футболисти от доста висока класа, в това число запасите. Ние имахме проект, който сработи. Действахме превъзходно, изключително във връзка с притежание на топката. Ние не можем да играем като другите, а би трябвало да следваме своя темп и да нападаме в подобаващия миг. Така спечелихме всички титли дружно - с самообладание. От вратаря до най-изнесения нападател, ние обичаме да си подаваме топката по тревата и да чакаме точния момент ", изясни Пеп.

" Всичко във Висшата лига е необичайно. Трябва постоянно да бъдеш фокусиран в мачовете, само че да си спокоен отвън тях. Обратно в играта сме и се надявам, че ще продължим по този начин до края на сезона и ще бъдем в битката за купата ", добави Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР