Кинси Волански, стрелецът на Шампионската лига, който позорно прекъсна финала

...
Кинси Волански, стрелецът на Шампионската лига, който позорно прекъсна финала
Коментари Харесай

Скандалният стрелец на финала на Шампионска лига, който спря мача на Ливърпул, започва тренировки за UFC

Кинси Волански, стрелецът на Шампионската лига, който позорно прекъсна финала на Ливърпул против Тотнъм през 2019 година, стартира тренировки с UFC.

27-годишната русокоска бомба беше изстреляна в светлината на прожекторите и интернационална популярност - също по този начин й завоюва малко положение - когато направи серия по време на успеха на алените с 2-0 в Мадрид.

„ Никой от тях не говореше британски и аз носех единствено банския си и болнична рокля, която един от охранителите ме накара да облека, когато ме изведоха от терена, тъй че се усещах малко неловко, само че Всичко това беше част от прекарването “, призна тя тогава.

„ Поверих на почитателите на Ливърпул към мен какво ще направя и изначало всички споделиха: „ Шегувате ли се? Но когато схванаха, че съм сериозен, взеха решение, че това е брилянтна концепция даже ми взе телефона и сподели, че ще го запише за мен. “

Оттогава Кинси се занимава с разнообразни инициативи, в това число като модел за Sports Illustrated и Maxim. И в този момент, последният й път я дов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР