Малко по-рано днес премиерът Бойко Борисов направи първи коментар на

...
Малко по-рано днес премиерът Бойко Борисов направи първи коментар на
Коментари Харесай

Борисов със сензационна новина за КТБ и как може да излезе истината за грабежа

Малко по-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов направи първи коментар на протеста на Българска социалистическа партия, даде образец със свои съученички. Премиерът отговори на въпроси на публицисти по време на ревизия на ремонта на Източната дъга на софийското околовръстно шосе.

" Ще подкрепим законопроекта на Движение за права и свободи за КТБ, тъй като в случай че не го създадем, ще излезе, че когато сме били в съпротива, имаме нещо общо с този обир ", сподели Борисов във връзка със законопроекта на Движение за права и свободи против вторичното плячкосване на КТБ.

" Щом оферират и щом посредством закон смятат, че ще излезе истината, несъмнено, ще го подкрепим. Защото в случай че кажем, че не го поддържаме, ще излезе, че когато сме били съпротива, имаме нещо общо с този обир. Както през вчерашния ден господин Софиянски сподели, през 1996-1997-1998 година 8 банки са паднали като КТБ. Откъде накъде? Няма ли да си приказваме и за това. Цитирам по памет каквото видях. Предлагам всички обединени да стигнем до истината и тогава всички ще бъдем в по-добро и психическо положение “, разяснява Борисов и посочи, че усеща, че към този момент някои не си сдържат нервите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР