Макс Верстапен далеч не оставя страстта си - пилотирането, да

...
Макс Верстапен далеч не оставя страстта си - пилотирането, да
Коментари Харесай

Макс Верстапен показва умения и в игрите

Макс Верстапен надалеч не оставя пристрастеността си - пилотирането, да остава на назад във времето. Въпреки неприятното време и изобилният снеговалеж, който имаше в Барселона и попречи на старта на предсезонните проби в сряда, холандецът откри метод да се забавлява, а по едно и също време с това и да поддържа форма.

Верстапен трябваше да продължи работата си в " Ред Бул " на пистата в Каталуня, но неприятните условия още веднъж бяха против опитите за подготовка. Това накара да тренира на закрито, където игра MotoGP на своя Плейстейшън. Пилотът от " Формула 1 " се пошегува със своята игрова процедура, като написа в " Инстаграм " шеговито известие: " Днес направих няколко подготвителни обиколки ".

Третият ден от подготовката в Испания още веднъж стартира неприятно, откакто снеговалежите не спираха. Въпреки въпреки всичко лекото стопляне към обед, обиколки не се правеха, защото не бе допустимо медицинският хеликоптер да излети. Около 15:30 въпреки всичко изискванията на пистата се усъвършенстваха, само че това надалеч не докара до резултати, които да бъдат употребявани за разбор.



Макс Верстапен реши да не върти кръгове на открито, а на топло да " потренира ", карайки мотори във виртуалността.

Предстои огромен сезон за 20-годишния холандец, който направи дебют на 17 и е най-младият победител на Гранд При.

Миналият сезон със своя " Ред Бул " изпитваше проблеми с механиката, които не му дадоха опция да бъде боеспособен през 2017г.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР