Мъжете си падат по сговорчиви блондинки, а дамите избират тъмнокоси

...
Мъжете си падат по сговорчиви блондинки, а дамите избират тъмнокоси
Коментари Харесай

Ето какви качества търсим в другия

Мъжете си падат по сговорчиви русокоски , а дамите избират тъмнокоси лекари. Това демонстрират резултатите от анкета, направена във Англия измежду консуматори на уебсайт за запознанства.

Все отново, с изключение на цвета на косата, мощният пол цени дами, които могат да се грижат за себе си. Сред най-предпочитаните качества у една жена е тя да има частна процедура или личен бизнес.

Мъжете харесват също партньорката им да приказва на различен език - примерно испански.

Допитването разкрива и една непреходна истина - мъжете си падат най-вече по дългокоси русокоски.

Представителите на мощния пол също по този начин чакат партньорката им да е с добър темперамент, да ѝ харесва да се храни на открито и да поддържа фигурата си.

 Снимка 311618

От своя страна дамите не престават да харесват тъмнокоси мъже със сини очи . Нежните половинки ценят високо френскоговорящи мъже, които се занимават със спорт в свободното си време. Плуването е на висота.

И в случай че дотук разликите са трагични, то представителите на двата пола се срещат по тематиката за усмивката. Според болшинството мъже и дами, точно това е най-привлекателната линия, следвана от хубавите очи.

И още допирни точки - дамите и мъжете търсят сговорчиви сътрудници с мил характер, които не са капризни във връзка с храната, избират кучета пред котки и харесват поп и рок музика .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР