Гала е на седмото небе от щастие. Дъщеря ѝ Мари

...
Гала е на седмото небе от щастие. Дъщеря ѝ Мари
Коментари Харесай

Гала трепери над бременната си дъщеря

Гала е на седмото небе от благополучие. Дъщеря ѝ Мари Будева е бременна в четвъртия месец, а бебето ще се появи на бял свят наесен. Полът още не е явен, само че водещата се надява да е момиче. Бъдещият татко Константин, синът на Деляна Маринова – Джуджи, също желае щерка.

 

Мари от години е обвързана с Тини, както го назовават най-близките. С младежа са дружно още от възпитаници. Живеят под един покрив от дълго време, преди към година се снабдиха и с нов по-просторен дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София. Приятелят на Будева идва от милионерско семейство, тъй че двойката е изцяло обезпечена финансово и може умерено да посрещне новия член в фамилията.

Щерката на Гала към този момент е на 26 години. С гаджето ѝ са почти на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те проектите за дете почнали да идват на дневен ред и не щеш ли бременността към този момент е реалност.

Гала показа в предаването „ На кафе ”, че Мари знаела по кое време е заченалa. Случило се навръх рождения ден на водещата - 13 февруари. „ Мамо, направихме ти най-хубавия подарък! ”, признала инфлуенсърката на майка си. Сега плевенчанката е доста щастлива, само че пък и обезпокоена дали деветте месеца ще преминат наред. Тя много трепери над дъщеря си и не дава косъм да падне от главата ѝ. В предишното младата жена е имала някои проблеми със здравето, по тази причина Гала е откровено загрижена, въпреки че към този момент бременността притича напълно обикновено.

Преди време наследницата на водещата призна, че е набожна и в сложните моменти се уповава на Бог. Ето какво показа тя: „ Не знам какъв брой от вас са вярващи, само че аз съм! Забелязвам, че когато имам най-вече потребност от утешение или някакъв знак, го получавам ”

На пръв взор Мари няма съществени проблеми в живота си. Връзката ѝ с Константин се развива обикновено, а майка ѝ Гала поддържа начинанията ѝ. Като всички хора обаче, и Будева е прекосявала през по-трудни стадии. Най-неприятните са свързани със здравето ѝ.

Преди време Мари постави шина на единия си крайник, който контузи при безразсъден случай. „ Тичах на открито и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Трябва да съм обездвижена 30 дни и след това несъмнено ще се наложи да отивам на рехабилитация ”, изясни тогава младата жена и добави, че става въпрос за разкъсан менискус.

Проблемите ѝ с опорно-двигателния уред обаче датират от по-ранен интервал. Като тийнейджърка тя страдала oт pядĸa бoлecт нa cтaвитe, поради която се подложила на комплицирана интервенция. По време на интервенцията xиpypзитe заxвaнaли тъĸaнтa нa Mapи cъc cпeциaлни cĸoби, ĸoитo да придържат раменната ѝ cтaвa, тъй че дa нe излизa oт гнeздoтo cи. Bъзcтaнoвявaнeтo нa мoмичeтo не било леко и ce нaлoжилo Гала дa я обгрижва всекидневно, зaщoтo в пpoдължeниe нa мeceци не можела да се движи обикновено. В тези моменти наследницата на водещата почнала все по-често да се обръща към Бог и да се уповава на вярата си.

Гала нееднократно е казвала, че е мощно привързана към дъщеря си и до ден сегашен трепери над нея. „ Не знам аз на какво съумях да я науча, само че тя ме научи на най-важното - да обичам абсолютно, да прощавам безгранично и да се разпределям без излишък! ”, споделяла е тв звездата.

57-годишната водеща няма срещу към този момент да е баба, дори точно тя насърчила щерка си да стартира с опитите. Преди време плевенчанката доста искаше да се снабди с второ дете, само че мъжът ѝ Стефан Николов по този начин и не прояви предпочитание да я подари с такова. Ето че в този момент фантазията ѝ за бебе в фамилията най-накрая ще се сбъдне.

Емблематичната тв звезда показа в ефир, че макар суетата, мисълта да бъде наричана „ бабо ” въобще не я плаши , даже в противен случай – радва я. Панелистът Дарин Ангелов обаче я засегна. „ Най-много ми е жалост за Стефан, тъй като в този момент ще си ляга до баба! ”, изцепи се артистът сякаш на смешка. Гала се опита да се овладее, само че си пролича, че по никакъв начин не ѝ стана прелестно от думите на сътрудника ѝ. „ Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан! ”, отвърна внезапно тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР