Подиграват му се заради стара снимка, на която прилича на

...
Подиграват му се заради стара снимка, на която прилича на
Коментари Харесай

Ергенът Алек бил смотаняк

Подиграват му се поради остаряла фотография, на която наподобява на зубър

 

Ергенът Алекс Младенов разсмя феновете с нов бисер - че в никакъв случай не е виждал руси турци, писа „ Уикенд ”. Много фенове го оприличават на артист от турски сериал, точно тъй като множеството от тях са руси, синеоки и костюмирани, само че момъкът, който сякаш търси любовта в шоуто сподели, че не си виждал руси турци.

„ Ти нямаш ли тв приемник? ” – питат се в обществените мрежи и не могат да се начудят на акъла на блондина, който последните години е претърпял трансформация. За образната смяна в него заслугата е единствено и само на екипа на шоуто, който подлага Александър Младенов на смяна, с цел да го трансформира в това, което е в този момент, защото с предходния си тип очевидно нямаше да има кандидатки за сърцето му.

В интернет се появиха остарели негови фотоси, които провокираха истински гърмеж и лавина от мнения, за жал множеството от които подигравателни. Преди да взе участие като „ Ергенът ”, Алек е изглеждал като характерен зубър и в случай че взе участие в холивудска продукция, то несъмнено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк. Носил е и диоптрични очила.



„ Стига бе, вижте го! Прилича на тези, дето им викат неудачници. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки девойки да се наредят на опашка поради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, несъмнено доста време им е лишило ”, гласи различен коментар.

 

 

 

 

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР