Мъжете, които предпочитат органични храни, страдат по-малко от нарушена ерекция,

...
Мъжете, които предпочитат органични храни, страдат по-малко от нарушена ерекция,
Коментари Харесай

Откриха кое помага за по-качествен секс

Мъжете, които избират органични храни, страдат по-малко от нарушена ерекция, настояват американски учени. Положително въздействие върху женската половост има средиземноморската диета, обобщава материал на РИА Новости.
От 30 до 52 % от мъжете над 40-годишна възраст страдат от разнообразни проблеми, които пречат на реализирането на пълностоен сексуален акт. Най-често става въпрос за нарушена ерекция.
За оправянето с този проблем има разнообразни средства, в това число хирургически. Но учени уролози от Калифорнийския университет взеха решение да ревизират по какъв начин храненето въздейства на този развой.
Всички мъже, които през интервала юли 2018 - май 2019 година са посещавали клиниката с недоволства за проблеми в региона на секса, са споделили и какъв метод на живот водят и по какъв начин се хранят.
Медиците открили, че 65 % от пациентите се хранели „ нормално”, до момента в който останалите спазвали някакъв хранителен режим - ядели органични и непреработени артикули, избягвали консервите и полуфабрикатите, а 28 % практикували от време на време недояждане.
Като цяло, станало ясно, че последователите на здравословното хранене имали по-рядко проблеми с ерекцията. Авторите на изследването акцентират, че органичната диета усъвършенства здравословното положение и обезпечава притока на сила, а това на собствен ред покачва либидото.
Предполага се, че в тези храни химията, потискаща нервната система, е малко, за сметка на по-голямото количество витамини, антиоксиданти и хранителни субстанции. Има данни, че периодическото недояждане възстановява гликемичния показател и метаболизма и усилва равнището на тестостерона.
Ако една десета от дневната диета се състои от плодове и зеленчуци, има по-малък риск от развиване на полова дисфункция. Добър резултат имат ядките и храните с високо наличие на фибри са ефикасни.
Китайски учени са открили, че дефицитът на фолиева киселина предизвиква преждевременна еякулация при мъжете. Това значи, че диетата би трябвало да включва бобови растения, богати на този витамин, както и черен дроб.
Според една от хипотезите, нахутът и царевицата, които съдържат аминокиселината триптофан, също оказват помощ при сходни проблеми. Триптофанът прониква през кръвно-мозъчната преграда и изравнява равнището на серотонин - хормонът, който играе основна роля за половото задоволство.
Предполага се, че кофеинът също има позитивен резултат върху половото здраве на мъжете, защото покачва равнищата на тестостерон. Ако не обичате кафе, може да го заместите с нар или джинджифил, които имат същия резултат.
Храната оказва въздействие и върху женската половост. Според статистиката, до 43 % от дамите имат проблеми с половите функционалности. Учените позволяват, че действителният брой е по-голям, защото пациентките рядко търсят лекарска помощ при сходни недоволства.
Медиците са забелязали, че метаболитният синдром, наднорменото тегло и сърдечно-съдовите болести постоянно са причина за половата дисфункция при дамите. Правилното хранене е част от лечението при сходни обстановки.
Тук за предпочитане е средиземноморската диета, богата на зеленчуци, риба и пълнозърнести храни. Проучвания демонстрират, че при дами с изброените нагоре болести тази храна усъвършенства половия живот. Положителни резултати се следят и при кетонната диета, която ускорява оргазма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР