Мъжете и жените с наднормено тегло са по-щастливи в семейните

...
Мъжете и жените с наднормено тегло са по-щастливи в семейните
Коментари Харесай

Пълничките са по-щастливи в семейните отношения

Мъжете и дамите с наднормено тегло са по-щастливи в фамилните си връзки, а половият им живот е по-активен в равнение с този на кльощавите. Това са изводите на английски учени от университетския лицей в Лондон и от университета „ Раскин “, оповестени в списание PLOS One.

Изводите са направени след наблюдаване на 5000 души в фамилни връзки. Те сочат, че дамите с наднормено тегло имат повече (с 16 на сто) полови контакти в съпоставяне със слабите. А цялостните мъже имали съвсем 3 пъти по-чести полови контакти с половинките си в съпоставяне със стройните си връстници.

Според експертите, наднорменото тегло и спомагателната лой, дават повече сила на човек, която е тласък и за полови изяви. Докато кльощавите постоянно са лишени от сила, усещат се отпаднали и изтощени.

„ Когато фамилните връзки са щастливи и сътрудниците живеят в съгласие, те нямат претекст да желаят да отслабват. Външният им тип не ги тормози. Това не основава напрежение посред тях, нямат и комплекси, свързани със половия си живот “, изяснява Ли Смит, водещ откривател.

Източник:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР