Мъжете и жените различно дефинират изневярата. Разбира се, по-нежната половина

...
Мъжете и жените различно дефинират изневярата. Разбира се, по-нежната половина
Коментари Харесай

За мъжете и изневярата

Мъжете и дамите друго дефинират изневярата. Разбира се, по-нежната половина от човечеството я приема по-емоционално. Докато за един мъж даже сексът не е невярност, за дамите и една целувка се брои. Къде е границата и кои са аргументите да погледнем настрана от половинката?

Счита се, че в случай че дамата е решила да изневери, значи има съществени аргументи. На челни позиции са половата неудолетвореност, неналичието на обич или възмездие за някоя неточна мъжка постъпка. Следват ги рутината, както и занемареността и егоизма от страна на мъжа. Размерът на достолепието на колегата също може да бъде причина дамите да решат да се порадват на някой „ по-надарен ”.

Мъжете най-често търсят непознати милувки, когато им е скучно или „ се задушават ” във връзката. Също по този начин някои от тях са на мнение, че в случай че друга дама им предложи неангажиращо развлечение, опцията просто не е за изпускане. Особеното обаче е, че те не влагат страсти в множеството си забежки. Поради което и най-невинно считат, че са им изцяло простими. Ние можем единствено да предпогаме, тъй като въпреки всичко сме дами. Така ли е в действителност обаче, ще попитаме Пърси.

Няколко признака, че сътрудникът ти изневерява: 
- Нежелание да се „ гласи ” за теб. 
- Когато сте дружно, е заплеснат.
- Проявява прекомерна, само че изкуствена угриженост, подбудена от възприятие за виновност.
- Липса на искания – в случай че на индивида до теб към този момент му е все едно къде и с кого вървиш, не мърмори, в случай че не се виждате и не те търси – значи нещо сред вас се е счупило и той най-вероятно намира всичко това при различен. 

Пресечните точки:
И въпреки всичко – какво е невярност? Хубаво е всяка двойка да си дефинира границите, с цел да няма засегнати. Отговорете си на следните въпроси, като е редно разпоредбите да важат еднообразно и за двамата:

Изневяра ли е... сексът за една нощ, целувката, инцидентна забивка на празненство (обикновено под въздействие на алкохол), връщане към „ остарели мемоари ” с бившия/ някогашната, мимолетно клатушкане по колегата/ колежката в офиса, еднократна забежка, която може да смъкна напрежението на колегата от проблеми във връзката, секс за възмездие вид „ с цел да сме квит ”.

Важно е да отбележим, че когато слагаме тези граници, е хубаво да имаме едно мислено, че ние също не сме безгрешни и можем да залитнем настрана, даже за малко. Лесно е да не можем да извиним и е мъчно, когато се разкайваме и желаеме да ни бъде простено.

Знаем, че имаш мнение по въпроса. Очакваме го в мненията под публикацията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР