Мъжът Водолей е изключително великодушен човек, който винаги е отворен

...
Мъжът Водолей е изключително великодушен човек, който винаги е отворен
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Водолей

Мъжът Водолей е извънредно милосърден човек, който постоянно е отворен за другарство и живо се интересува от хората в близост, като се пробва да вземе интензивно присъединяване в живота им. В интерес на истината той е удовлетворен и благополучен единствено в случаите, когато вижда че е необходим на някой. Водолеят има доста познати и другари и е подготвен без да се замисли да хукне през глава, с цел да позволи техните проблеми, без изобщо да е ял, да има сили и време.
Водолеят се намира във постоянно търсене на забавни и нови решения - аналитичните му качества са доста блестящо изразени. Най-добрия вид да съумеете да разсъните неговия интерес е да го привлечете към себе си, да му споделите някакъв проблем, който имате да решавате и да не го оставите да скучае. Отличителните му черти са досетливост и любознание.
 3 аргументи да обичате мощно дамата Водолей 3 аргументи да обичате мощно дамата Водолей
Всеки има и положителни, и неприятни черти. Понякога биваме разочаровани от хора, за които минимум сме очаквали. Това никога не ги пра...
Въпреки изброените до тук неща обаче, мъжът Водолей е ненапълно плъх и въздържан по природа и избира нормално да изчака, до момента в който първата крачка не я направи дамата. Ако тя реши да отиде на първа среща с него, сигурно би и се наложи да бъде деликатна с дейностите си, като поеме напълно самодейността в собствен ръце, с цел да не изплаши Водолея. Не бива да смятате обаче, че към дамите той е безучастен. Защото пристрастеността е немислима без другарство за него, а за една нощ няма по какъв начин да се роди едно другарство. За да съумеете да съблазните този мъж, ще ви би трябвало да употребявате малко повече тайнственост. Или казано с други думи, разкривайте и показвайте последователно разнообразни черти от вашия темперамент, опитвайте се да бъдете непредсказуеми. Вашата най-важна задача е в един миг недостъпна, а в различен подготвена да за секс както и където да бъде, само че не допускайте това да наподобява по " на ниска цена " метод. Краката на мъжът Водолей незабавно биха се подкосили като види убийственото комбиниране от разсъдък и съблазън...така че не се колебайте да се придържате към тази композиция.
Мъжът Водолей не е основан, с цел да работи и непрекъснато да живее в напрежение. Той е изобретателен, само че в случай че го наречете безкористен помощник, ще противоречите на истината. Нужно е лекичко да го " пришпорите " понякога, само че е добре да го извършите тактично, тъй като мъжът от тази зодия по никакъв начин не обича да го командват.
Водолеят е кадърен да приказва и с часове да изяснява нещо, даже дотам, че да започнете непрестанно да се прозявате от досада и даже да се изнервите от досадната обстановка. Ако става въпрос за изясняването на любовни взаимоотношения, единствено стойте и го наблюдавайте - мигновено ще се затвори в своята черупка и ще млъкне. Ще направи това, даже в случай че става въпрос за някакво мъничко неразбирателство. Трябва да се има в поради, че в избрани моменти е податлив да прикрие своята ранима и сензитивна душа зад безмълвие и цинизъм.
Водолеят е същинския модернист по природа от всичките зодии. Въобще не изпитва почитание към обичаи и бит, тъй като му харесва да измисля и основава нови и нови такива.
 Най-подходящите зодии за връзка с Водолей Най-подходящите зодии за връзка с Водолей
Планетата Уран е шеф на зодиакалния знак Водолей.  Хората, родени под този знак, се характеризират с изключителна вежливост....
В огромна част от случаите, опитите да се " опитоми " мъж Водолей си е безспорна загуба на нерви, сила и време. Той желае постоянно да бъде свободен като ветровете. Обожава да пътува. Независимостта, към която постоянно се стреми, в не малко случай може да му скрои неприятна смешка - макар че има доста другари и познати, изцяло същинските му другари са извънредно малко.
Голям минус на този мъж е небрежното му отношение към парите - доста постоянно те изтичат от ръцете му като вода от счупена чаша. Но все пак, той има способността да заработва добре. Достатъчно изискване е добитите средства да не нужни само на него, а и на неговите близки и родственици - тъкмо това е основния му тласък.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР