Мъж тормози хората в столичния квартал „Дървеница. Съседите му твърдят,

...
Мъж тормози хората в столичния квартал „Дървеница. Съседите му твърдят,
Коментари Харесай

Мъж нападна с нож бременна в столичния кв. Дървеница

Мъж тормози хората в столичния квартал „ Дървеница ". Съседите му настояват, че той ги преследва и заплашва с нож. Нападнал и бременна жена.

Децата от близкото учебно заведение също са измежду пострадалите. Има и фотоси, на които се вижда по какъв начин мъжът спи на открито, под покрива на кооперацията си.
„ Въртим се в един параграф 22. Първо мъжът не беше освидетелстван. Вече той е с диагноза психологично разстройство - първа фаза на шизофрения. Мъжът обаче не се лекува.

Той е на амбулаторно лекуване, на което съгласно неговия доктор, не върви. Осведомена е и прокуратурата, само че от там не се взимат мерки”, споделя една от съседките в квартала - Златка Керемедчиева.

По думите ѝ в тази ситуация няма заможен спор, а мъжът продължава да живее самичък.

„ Последното нахлуване над мен е от 12 март. Нападна ме с чадър и ме удря. Всички споделят, че роднините му би трябвало да вземат решение, само че те не го правят”, описа още тя.

„ Той събира отпадъци и натрупа където реши - по тротоара, към входа на близкото учебно заведение. Беше провел есента галерия от пластмасови туби.

Нашият областен кмет споделя, че единственото, което можем да вършим е да чистим след него. Човекът има потребност от грижа и лечение”, описа друга съседка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР